Политика за поверителност

Прилагаме политика за защита на личните данни както за данни, събирани от вас чрез сайтa ни www.matzalo.com, фейсбук страницата ни www.facebook.com/matzalo, инстаграм профила ни www.instagram.com/moetomatzalo така и чрез форми на хартия, попълнени лично от вас или от наш представител, чрез имейл кореспонденция, сключване на договор или други позволени от закона методи за събиране на лични данни.

 

 

Администратор

 

Тона Бона ООД, ЕИК 204188473, e-mail: office@matzalo.com, тел. +359 88 943 5586

 

Цел и основание за обработване

 

Обработваме Вашите лични данни с цел да организираме Вашето незабравимо посещение в matzalo и след това да получите изработеното от Вас (или нас) изделие. Съответно основанието за обработването е изпълнение на преддоговорно и/или договорно задължение.

 

Правейки онлайн резервация или предоставяйки ни Вашия email ни давате Вашето изрично съгласие да Ви изпращаме по електронната поща бюлетин с информация за нашите предстоящи събития и промоции.

 

Лични данни

 

Обработваме следните Ваши данни: имена, e-mail и телефон за обратна връзка, дата и час на посещенията и предпочитания, които са посочени от Вас във формата за резервация. В допълнение използваме Вашите впечатления и отзиви, които сте ни дали чрез Facebook страницата или формулярът за обратна връзка.

 

Получателите на Вашите данни

 

Получатели на Вашите данни са нашите съдружници и служителите, които работят в matzalo.

 

В допълнение използваме международната системата за резервации на www.tablein.com, които са базирани в Литва и имат достъп до Вашите данни с оглед техническата поддръжка на нашия резервационен софтуер.

 

Срок за съхранение

 

Съхраняваме Вашите данни докато сте наш активен клиент и за срок до 2 години след това.

 

Вашите права

 

Вие имате право да поискате достъп до, коригиране или изтриване на Ваши лични данни, ограничаване на тяхното обработване, както и право да направите възражение срещу обработването им. Можете също така да поискате да се възползвате от правото си на преносимост на личните данни.

 

Ако не желаете повече да получавате нашия бюлетин, може по всяко време да оттеглите съгласието си в тази връзка.

 

В случай че считате че сме нарушили правата Ви във връзка с личните данни, бихте могли да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни.

 

Защо ни трябват Вашите данни

 

Вашите лични данни са ни необходими, за да можем надлежно да организираме Вашето посещение в matzalo и предаването на изработеното от Вас matzalo. Без Вашите данни ние няма да можем да изпълним задълженията си по осигуряване на свободно място в предпочитаните от Вас ден и час, както и предаването на Вашето matzalo.

 

Автоматизирано вземане на решения и профилиране

 

Не използваме данните Ви за автоматично вземане на решения. Възможно е да използваме Вашите лични данни, за да преценим дали сте наш редовен клиент и да ви предложим отстъпка или да ви включим в наши промоционални събития.

 

Ще обработваме ли личните ви данни за други цели

 

Оценяваме високо мнението на нашите клиенти, затова с цел да подобрим качеството на предоставяните от нас услуги, можем да използваме Вашият e-mail и да поискаме Вашата обратна връзка за посещението Ви в matzalo.

 

Cookies

 

Ние използваме бисквитки (cookies) или подобни инструменти на нашия сайт, за да подобрим тяхното представяне и вашето преживяване. Бисквитките са малки текстови файлове, които уебсайтът може да запише на вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате страница или сайт. Бисквитката ще помогне на сайта да разпознае вашето устройство следващия път, когато го посетите.  Моожете да изключите бисквитките: Всички съвременни браузъри ви позволяват да променяте настройките за бисквитки. Обикновено можете да намерите тези настройки в меню “опции” или “предпочитания” на вашия браузър.

 

 

И сега … след толкова много бла бла … ти пожелаваме приятно matza-не в ТВОЕТО СТУДИО matzalo.